Copac căzut peste o adolescentă de 14 ani, şoferul unui tractor vinovat

O adolescentă de 14 ani din judeţul Teleorman a fost rănită, sâmbătă, după ce un copac în care intrase un tractor a căzut peste ea, rămânând blocată. Fata este conştientă, dar acuză dureri ale membrelor şi bazinului, fiind transportată la spital.

RomaniaTV.net
17 feb. 2018, 16:05

Sâmbătă, la ora 14.27, pe numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, pompierii militari rosioreni au fost alertati de producerea unui accident rutier cu o victima, pe raza localitatii Calmatuiu de Sus.

La fata locului au ajuns rapid doua echipaje de interventie, unul din cadrul Detasamentului de Pompieri Rosiorii de Vede, cu o autospeciala de descarcerare si unul de la Serviciul de Ambulanta Teleorman.

Salvatorii au constatat faptul ca in urma accidentului, in care un tractor a acrosat un copac, a rezultat o victima, o minora de 14 ani, peste care a cazut trunchiul acelui arbore, fiind prinsa sub acesta.

Pompierii militari au scos in cel mai scurt timp fetita de sub trunchiul copacului si au predat-o echipajului SAJ pentru a primi primul ajutor si a fi transportata la spital.

Victima acuza dureri la nivelul bazinului si la membrele inferioare, insa era constienta si stabila.

Cazul a fost preluat de politie pentru cercetari.