Copii crescuţi PRINTRE GUNOAIE. Un băieţel de un an şi o fetiţă de patru ani trăiesc în condiţii inumane

Revoltător! Doi copii, un băieţel de numai un an şi o fetiţă de patru ani, trăiesc în condiţii inumane, într-un fost depozit din Timişoara. Micuţa are piciorul în ghips şi este lăsată pur şi simplu să zacă în frig, printre gunoaie. Părinţii nu lucrează şi spun că nu au cum să se mute de acolo. Camera în care stau cei patru este plină de resturi menajere şi deşeuri.

11 nov. 2014, 08:21
Copii crescuţi PRINTRE GUNOAIE. Un băieţel de un an şi o fetiţă de patru ani trăiesc în condiţii inumane

Doi copii din Timișoara trăiesc în condiții inumane într-un fost depozit. Niciunul din părinții copiilor nu lucrează, trăiesc în concubinaj, iar vecinii spun că cei doi părinți au o pasiune comună: alcoolul.

Un băiat de un an și trei luni și o fetiță de patru ani și jumătate sunt ținuți în condiții greu de imaginat, într-un fost depozit de materiale de construcții de la marginea Timișoarei. Fetița cu piciorul rupt, despre care mama spune că a căzut în timp ce se plimba cu trotineta în parc, a fost surprinsă de „Redeșteptarea” dormind afară în frig, acoperită cu o plapumă lângă o grămadă de gunoaie.

„Am scos tot afară să zugrăvesc înăuntru”, a explicat tatăl fetei, Vasile Pantazi, arătând spre camera întunecoasă și plină de mizerie.

Bărbatul a declarat că el este din Jimbolia, iar concubina sa din Craiova și stau în depozitul de la Timișoara cu copiii pentru că familia niciunuia dintre ei nu este de acord cu relația lor. Tatăl copiilor a mai declarat că nici el nici concubina sa nu au un loc de muncă, iar în privința condițiilor în care locuiesc, bărbatul a spus că vrea să se mute într-o casă din apropiere, dar nu are cu ce să care gunoaiele de acolo pentru a face curățenie.

Mama și copiii sunt în evidențele instituției din primăvară, când mamei i s-a oferit posibilitatea să locuiască gratuit într-un centru specializat alături de copii. Propunerea a fost refuzată, mama spunând că o să se întoarcă cu copiii în localitatea de domiciliu.