Ce cuceriri au făcut odraslele politicienilor de la noi. Iată pe cine au pus ochii copiii de bani gata

Majoritatea copiilor de politicieni de la noi se pot lăuda cu o viaţă luxoasă, şi asta pentru că tăticii lor au grijă să nu le lipsească nimic. Maşinile de ultimă fiţă, hainele scumpe şi petrecerile extravagante sunt doar câteva dintre mofturile pe care şi le permit odraslele oamenilor politici.  

RomaniaTV.net
22 oct. 2017, 09:08
Ce cuceriri au făcut odraslele politicienilor de la noi. Iată pe cine au pus ochii copiii de bani gata

În prim-planul vieţii modene de la noi se află de câteva săptămâni fiul fostului primar din Şelimbăr, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogaţi primari din România. În vârstă de doar 24 de ani de ani, Radu Maricuţa se laudă pe reţelele de socializare cu cea mai recentă cucerire a sa. Şi nu este vorba despre orişicine, ci desprea fosta asistentă tv, Daniela Crudu. Se pare că tânărul pusese ochii pe brunetă cu ceva timp în urmă, însă abia acum a reuşit să îi intre în graţii. 

Viitorul socru al Danielei Crudu este un om foarte înstărit. Daniel Ioan Maricuţa are un adevărat palat la Şelimbăr, dar şi o herghelie de rasă, unde cele mai valoroase exemplare trec de 455.000 de euro. Fostul edil mai deţine două apartamente, unul în Avrig şi unul în Sibiu, un spaţiu comercial în Sadu, precum şi obiecte de artă şi ceasuri în valoare de 471.000 de euro.

Tot un subiect de actualitate este şi relaţia lui Andrei Neacşu, fiul primarului din Tunari, cu celebra prezentatoare tv Ilinca Vandici. Cei doi s-au căsătorit religios chiar weekendul trecut, iar petrecerea care a avut loc la Palatul Snagov a fost una la care au luat parte foarte multe vedete. Extravaganţa a fost cuvântul de ordine la nunta celor doi. 

De la deosebitul eveniment nu a lipsit nici socrul mare, Alexandru Neacşu, care conduce primăria din Tunari. El este cunoscut ca fiind un om foarte înstărit, care a reuşit să-i ofere băiatului său tot ce şi-a dorit.

Andrei Neacşu şi Ilinca Vandici formează un cuplu de doi ani de zile şi au împreună şi un băieţel, Zian.

Şi fiica lui Liviu Dragnea se iubeşte de câţiva ani cu o vedetă. Alexandra Dragnea, în vârstă de 22 de ani, formează de patru ani un cuplu cu Alex Maţaev, fost finalist la X Factor. Frumoasa Alexandra s-a obisnuit cu statutul de iubita de trubadur si are mare grija sa nu-l eclipseze pe partenerul ei de viata in fata camerelor, cand il insoteste pe solist la evenimente mondene tanara facand tot posibilul sa ocoleasca lumina reflectoarelor.

Chiar dacă a vrut să stea cât mai departe de ochii presei, Alexandra Dragnea a fost surprinsă anul trecut într-un moment stânjenitor. După o ieşire cu iubitul la un restaurant de fiţe din Bucureşti, fiica lui Dragnea a fost văzută în timp ce îi înmâna acestuia o bancnotă de un milion pentru a plăti consumaţia.