Copiii de la GRĂDINIŢA GROAZEI din Constanţa au rămas cu sechele. Vezi prin ce coşmaruri trec VIDEO

Urmări dureroase în cazul copiilor bătuţi şi umiliţi de educatoare, de la grădiniţa din Constanţa. Micuţii nu reuşesc să treacă peste traumele suferite, unii dintre ei au început să vorbească singuri şi se trezesc noaptea plângând din cauza coşmarurilor, potrivit România TV. Între timp, numărul părinţilor care au făcut reclamaţie a crescut, iar audierile continuă.

19 iun. 2014, 09:40
Copiii de la GRĂDINIŢA GROAZEI din Constanţa au rămas cu sechele. Vezi prin ce coşmaruri trec VIDEO

Bătuţi, bruscaţi, tunşi cu forţa, adormiţi cu alcool şi obligaţi să stea în propria urină. Sunt doar câteva dintre tratamentele şocante la care ar fi fost supuşi copiii de la o grădiniţă din Constanţa. Micuţii au rămas cu sechele, iar psihologii se luptă acum să-i facă să treacă peste calvarul la care au fost supuşi.

Se plâng de dureri de burtă, se trezesc plângând. Una dintre mămici a spus că copilul ei a început să vorbească singur. Datorită vârstei foarte fragede, este foarte uşor să se învinovăţească. Copilul îşi schimbă comportamentul, începe să aibă ticuri, se trezeşte noaptea plângând pentru că are coşmaruri, începe să facă pipi în pat„, a explicat psihologul Cristina Dincu.

CITEŞTE ŞI: Reacţie halucinantă a părinţilor copiilor bătuţi la grădiniţă: „E ceva normal, şi noi acasă îi batem pe copii”

Din ce în ce mai mulţi părinţi se gândesc acum să dea grădiniţa în judecată. Avocaţii lor au făcut plângere inclusiv pentru înşelăciune, deoarece părinţii au fost minţiţi că grădiniţa are autorizaţie. „S-a început audierea părinţilor care au depus mai târziu plângere. La grădiniţă au mai rămas aproximativ 30% din copiii care erau iniţial acolo înaintea scandalului„, a declarat avocatul Ştefan Dumitru Roman.

Cinci angajate ale grădiniţei şi două directoare sunt cercetate penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.