Copil de 10 ani, lovit pe trecerea de pietoni VIDEO

Un copil de 10 ani din Bucureşti a fost lovit din plin de o maşină de teren chiar pe trecerea de pietoni. Minorul a fost transportat de urgenţă la spital cu leziuni severe la cap, coloană şi picioare. Martorii susţin că şoferul circula neregulamentar pe linia de tramvai.

27 mai 2016, 05:20
Copil de 10 ani, lovit pe trecerea de pietoni VIDEO

Un grav accident s-a produs pe bulevardul Basarabia înspre Stadionul Naţional. Martorii susţin că şoferul a condus cu viteza excesivă, pe linia de tramvai şi ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului, moment în care a lovit din plin un copil chiar pe trecerea de pietoni.

„Am inteles ca a traversat strada si de la Civis venea pe linia de tramvai cu foarte mare viteza si l-a luat in plin. Aici la noi se circula numai pe linia de tramvai”, a povestit o femeie.

Băieţelul în vârstă de 10 a fost transportat de urgenţă la spitalul Grigore Alexandrescu cu răni extrem de grave la coloană, la nivelul capului, dar şi la picioare.

„Copilul am inteles ca are coloana rupta, limba taiata, lovit la cap. Am văzut ca era singur”, a mai povestit femeia.

Şoferul susţine însă ca nu a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi că minorul i-a apărut brusc în faţă. Şoferul este acuzat de vătămare corporală din culpă şi se va alege cu dosar penal.