Copil de 13 ani, prins de două ori în aceeaşi zi în timp ce fura dintr-un mall din Râmnicu Vâlcea

Un copil în vârstă de 13 ani a fost prins de două ori în aceeaşi zi furând din magazinele unui mall din municipiul Râmnicu Vâlcea, el fiind predat Poliţiei de către echipajele de jandarmi.

23 dec. 2016, 13:28
Copil de 13 ani, prins de două ori în aceeaşi zi în timp ce fura dintr-un mall din Râmnicu Vâlcea

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea, băiatul, cunoscut ca fiind un copil problemă, care are antecedente privind comiterea unor fapte antisociale, a fost prins de două ori în aceeaşi zi furând din magazinele celui mai mare centru comercial din Râmnicu Vâlcea, scrie news.ro. 

O patrulă de jandarmi aflată joi după-amiază în parcarea mall-ului l-a observat pe băiat care, la vederea forţelor de ordine, a avut un comportament suspect.

În urma controlului corporal, jandarmii au descoperit că băiatul avea două parfumuri furate dintr-un magazin, fapta fiind înregistrată de camerele de supraveghere ale magazinului. În aceeaşi zi, copilul a fost prins tot de către jandarmi, după ce furase patru inele şi o brăţară dintr-un alt magazin situat în acelaşi centru comercial.

Pe numele băiatului au fost întocmite documentele legale de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt, jandarmii predându-l poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Prejudiciul a fost recuperat, produsele fiind returnate magazinilor.