Copil de 15 ani dispărut fără urmă de câteva zile. Poliţiştii îl caută cu o cameră de termoviziune

Căutări disperate în Dolj după ce un copil de 15 ani a dispărut de acasă în urmă cu trei zile. Ultima dată, băiatul a fost văzut agăţându-se de o căruţă pe străzile din sat. De atunci, nimeni nu a mai dat de el. Zeci de echipaje de jandarmi, poliţişti de frontieră cu o cameră de termoviziune şi localnicii răscolesc pădurile din apropiere.

16 oct. 2015, 08:02
Copil de 15 ani dispărut fără urmă de câteva zile. Poliţiştii îl caută cu o cameră de termoviziune

Polițiștii din Dolj caută de câteva zile cu disperare un copil de 14 ani din localitatea Cârna. Marţi, în jurul orei 15.00, Florin a plecat de acasă și nu s-a întors până în prezent.

Minorul are aproximativ 1.55 m înălţime, 65 de kilograme, constituție robustă, față ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

Semne particulare: o aluniță în partea stângă a bărbiei, o cicatrice în partea stângă a spatelui (operație) și o altă cicatrice pe pulpa piciorului stâng (operație).

Potrivut observator.ro, la data dispariţiei minorul era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă de culoare galben-portocalie, vestă de culoare neagră, pantalon de culoare albastră, căciulă de culoare portocalie, fiind încălțat cu cizme de cauciuc de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție