Copil de 2 ani din Vaslui, la un pas de MOARTE. Mama inconştientă a sunat la SALVARE când s-a trezit din BEŢIE

Un copil de 2 ani din comuna vasluiană Gârceni a ajuns în stare gravă la spital în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost strivit de un perete de lut care a căzut peste el. Micuţul a fost lăsat nesupravegheat de mama sa care era băută.

22 oct. 2013, 05:15
Copil de 2 ani din Vaslui, la un pas de MOARTE. Mama inconştientă a sunat la SALVARE când s-a trezit din BEŢIE

Băiatul a fost acoperit, practic, de cărămizi de chirpici şi de bucăţi de lemn, după ce unul dintre pereţii casei a cedat, antrenând în cădere şi toaleta construită în exterior. Mama copilului a anunţat ambulanţa, însă la mai bine de două ore după ce şi-a scos băiatul de sub dărâmături, potrivit Agerpres.

Citeşte şi TRAGEDIE: Un copil de 3 ani a fost incendiat de fratele său mai mic

M-am speriat foarte tare, am avut noroc că eram lângă băiat şi l-am scos repede se sub peretele care a căzut peste el. Era un perete fără susţinere şi de aceea s-a desprins când a bătut vântul. Nu m-am gândit că este ceva foarte grav şi am sunat mai târziu la ambulanţă„, a spus mama copilului.

Copilul va rămâne internat câteva zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

La Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui a fost adus de ambulanţă un pacient în vârstă de 2 ani, din Gârceni. Prezenta policontuzii prin strivire, după ce un perete de lut a căzut peste el. Rămâne internat în secţia Chirurgie Infantilă pentru investigaţii şi tratament„, a declarat dr. Carmena Piseru, coordonatorul UPU Vaslui.

Citeşte şi MOARTE SUSPECTĂ într-o familie din Vaslui: Un copil de patru ani, găsit mort în casă

Băiatul accidentat mai are şase fraţi, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui va efectua o verificare pentru a vedea dacă cei şapte copii sunt crescuţi în condiţii de siguranţă.