Copil de 2 ani dat dispărut, găsit după o noapte de căutări

Un copil de 2 ani din comuna Sopot, judeţul Dolj, care a fost dat dispărut în noaptea de joi spre vineri, a fost găsit de către angajaţi ai ISU, poliţişti şi oameni din localitate, după o noapte de căutări.

31 aug. 2018, 05:19
Copil de 2 ani dat dispărut, găsit  după o noapte de căutări

UPDATE: Fetiţa de doi ani dispărută de acasă şi căutată încă de aseară a fost găsită în urmă cu puţin timp. Copilul a fost descoperit într-un şanţ şi a fost preluat de echipaje medicale.

„În urma solicitării primite pe 112 de a interveni în localitatea Sopot pentru căutarea unui copil în vârsta de aproximativ 2 ani (ora 00,05), un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova, format dintr-un ofiţer, 8 subofiţeri şi 4 elevi, s-a deplasat la locul precizat că ar fi fost văzut copilul. În acest moment se execută misiunea de căutare a minorului de către pompieri, poliţie şi voluntari din Sopot”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Potrivit sursei citate, căutările sunt la ieşire din Sopot, pe terenuri agricole, lăstăriş şi imobile părăsite din zona unde locuia copilul.