Copil de cinci ani căzut într-o fântână, operaţiune de salvare contracronometru

Un copil în vârstă de cinci ani a căzut, marţi după-amiază, într-o fântână din judeţul Dolj, pompierii fiind chemaţi pentru salvarea acestuia. Până la ajungerea echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, unchiul copilului a coborât în fântână şi a reuşit să-l aducă la suprafaţă. El a fost preluat apoi de echipajul medical şi dus la spital.

28 aug. 2018, 15:30
Copil de cinci ani căzut într-o fântână, operaţiune de salvare contracronometru

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, pentru scoaterea unui copil care a căzut într-o fântână, în localitatea Răcarii de Sus.

La locul incidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare de la Staţia de Pompieri Craiova şi unul SMURD de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova.

În timp ce echipajul ISU se deplasa la locul intervenţiei, unchiul băiatului a coborât în fântâna cu diametrul de aproximativ 50 de centimetri, pe cablul de ridicare a găleţii cu apă, aproximativ 13 metri, până la apă, prinzând copilul căzut şi reuşind să-l aducă la suprafaţă.

Echipajul medical care a ajuns la locul incidentului i-a acordat asistenţă medicală băiatului, în vârstă de cinci ani, el fiind ulterior transportat la spitalul din Craiova pentru investigaţii.