Copil de nouă ani, lovit de un microbuz pe trotuar. Imaginile sunt greu de urmărit VIDEO

Un copil în vârstă de nouă ani a ajuns în stare critică la spital, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit, pe un trotuar din municipiul Vaslui, de un microbuz al cărui şofer a tras dreapta de volan pentru a evita impactul cu o altă maşină aflată în faţa sa.

22 mart. 2017, 16:11
Copil de nouă ani, lovit de un microbuz pe trotuar. Imaginile sunt greu de urmărit VIDEO

Un grav accident s-a petrecut într-o intersecţie de pe bulevardul Ştefan cel Mare, în apropiere de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce şoferul unui microbuz, un bărbat de 40 de ani, a ajuns cu maşina pe trotuar şi l-a lovit pe copilul de nouă ani. Ulterior, autovehiculul a ieşit de pe trotuar şi s-a oprit pe marginea unui canal.

Camerele de supraveghere au suprins momentul în care a avut loc teribilul accident.

Vezi si: Accident grav în Capitală. Un copil a murit după ce a fost lovit de o maşină

„În urma primelor cercetări, s-a stabilit că şoferul de 40 de ani, pentru a evita coliziunea cu un autoturism aflat în faţa sa şi condus de o femeie de 56 de ani care intenţiona să efectueze virajul la stânga, a virat brusc spre dreapta, pătrunzând pe trotuar. Poliţiştii vor stabili în urma anchetei care dintre cei doi conducători auto se face vinovat de producerea accidentului”, a declarat, miercuri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Băiatul a fost transportat în stare critică la spital, fiind supus unor intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.