Copil DESFIGURAT de un câine, în Constanţa

Un copil în vârstă de 4 ani a fost desfigurat de un câine în judeţul Constanţa. Micuţul se juca cu patrupedul, un maidanez, iar acesta l-a atacat şi l-a muşcat de mai multe ori de faţă.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 18:06
Copil DESFIGURAT de un câine, în Constanţa

O joacă banală putea avea un final tragic, după ce un copil a fost mușcat de un câine în județul Constanța. Patrupedul s-a năpustit asupra băiețelului de doar patru ani, pe care l-a desfigurat. Plin de răni, micuțul a fost transportat la spital.

Totul s-a întâmplat în orașul Techirghiol. În timp ce se afla la joacă, un băiat de doar patru ani a fost desfigurat de un câine. Îngrozit când și-a văzut fiul desfigurat de maidanez, tatăl copilului l-a dus imediat la spital.

Medicii spun că băiețel are mai multe răni în zona feței și a capului, după ce a fost mușcat de câine. Tatăl micuțului a publicat pe Facebook imagini tulburătoare cu fiul său și a cerut ca vinovații să fie trași la răspundere.

Cazul a intrat și în atenția lui Paul Soceanu, primarul din Techirghiol, care a luat legătura cu tatăl băiatului

„Este regretabil un asemenea caz. Am contactat tatăl băiatului, am discutat la telefon despre ceea ce s-a întâmplat. Mi-a spus că este vorba de câinele unui vecin care a plecat în afara ţării. Voi dispune realizarea unei anchete prin intermediul Poliţiei Locale, să vedem ce măsuri vom lua în acest caz. Mai mult, la următoarea şedinţă de Consiliu Local, voi prezenta cazul şi avem în vedere acordarea unui ajutor familiei băieţelului”, a declarat primarul Soceanu, pentru Ziua de Constanţa.