Copil din Hunedoara, dispărut în timp ce se juca pe malul unui râu

Un băieţel de un an şi jumătate, dintr-un sat din Hunedoara, este de negăsit de joi. Copilul se juca pe malul unui râu, iar autorităţile cred că a fost luat de ape. Peste 100 de pompieri, poliţişti şi jandarmi din Hunedoara, dar şi din Timiş au scotocit totul în zonă.  

RomaniaTV.net
20 mai 2016, 05:46
Copil din Hunedoara, dispărut în timp ce se juca pe malul unui râu

Copilul se juca împreună cu sora lui pe malul râului Strei când a dispărut. Cei doi au fost lăsaţi nesupravegheaţi de părinţii care locuiesc într-o casă pe malul apei, iar fetiţa s-a întors singură acasă şi i-a spus mamei sale că nu îşi mai găseşte fratele.

„Copilul cel mic, care se juca cu surioara sa, a dispărut. Am văzut că ea se întoarce singură de afară și am întrebat-o unde este frățiorul ei. Am început atunci să îl caut, iar mai târziu, pentru că nu l-am găsit, am anunțat autoritățile”, a declarat mama copilului, potrivit ziarulhunedoreanului.ro.

Zeci de oameni au pornit în căutarea copilului, însă, acesta nu a fost încă găsit. În misiunea de căutare a copilului au fost implicaţi şi trei câini specializaţi în luarea urmei şi salvare, ai pompierilor şi jandarmilor.

Deoarece râul, în care se presupune că a dispărut băieţelul, se varsă în barajul de acumulare, Subcetate, autorităţile au dispus oprirea turbionării apei în acesta pentru a preveni formarea unei viituri.