Copilotul avionului prăbuşit în Apuseni s-a întors la Şcoala de Aviaţie

După mai bine de nouă luni de la tragicul accident din Apuseni, copilotul Răzvan Petrescu a revenit la muncă pentru a nu fi pensionat. Deşi merge în baston, tânărul speră ca în februarie să primească avizul medical care îi va permite să stea din nou la manşă.

11 dec. 2014, 09:30
Copilotul avionului prăbuşit în Apuseni s-a întors la Şcoala de Aviaţie

Pasiunea pentru zbor, dorinţa de a ajuta şi caracterul puternic au făcut din Răzvan Petrescu un luptător capabil să depăşească orice obstacol ce stă în calea visului său. Traumele suferite în urma accidentului aviatic din Apuseni îl ţin încă la sol, însă nu şi departe de pista de pe care aşteaptă nerăbdător să decoleze. Deşi nu este refăcut complet, pilotul supravieţuitor a avut de ales între a se prezenta la muncă şi a se pensiona, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi Aproape un an de la TRAGEDIA DIN APUSENI. Procurorii au deschis o nouă anchetă în dosarul accidentului aviatic

Răzvan este mai bine, dar, de când a fost operat a doua oară, practic a luat-o de la capăt cu fractura aceea de femur. Acum a fost la Cluj, i-au făcut radiografie şi trebuie să înceapă din nou recuperarea şi tot aşa… Pot să vă spun că în acest moment se află la serviciu, la Ploieşti. A reînceput munca la Şcoala Superioară de Aviaţie, la sol, pentru că încă nu a primit avizul medical pentru zbor. Mai exact, îi învaţă pe alţi piloţi teorie şi face şi practică la sol. Se simte bine acolo, dar îşi doreşte foarte mult să zboare. Sperăm ca în februarie să fie refăcut complet, să primească licenţa medicală şi să urce la manşă„, a spus tatăl lui Răzvan, Dan Petrescu.

Citeşte şi Noi dezvăluiri despre TRAGEDIA aviatică din Apuseni. Adrian Iovan A MURIT ÎN CHINURI

În privinţa dosarului „Apuseni”, se pare că acesta este departe de a fi încheiat. Pe lângă citaţia primită de foştii miniştri Ramona Mănescu şi Radu Stroe de a se prezenta la Parchet pentru declaraţii, au fost audiaţi şi bărbaţii din familia Petrescu.

Am fost şi noi chemaţi, a fost nevoie să ne audieze pe amândoi. Cei de la Parchetul Militar l-au lăsat în pace. Răzvan a stat la audieri şi a dat declaraţii, practic a trebuit să explice încă o dată, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat în acea seară când s-au prăbuşit în Apuseni. Pe mine m-au chemat pentru că am fost primul cu care a intrat în legătură telefonică„, a mai spus tatăl pilotului.

Citeşte şi DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ în cazul accidentului din Apuseni: Furtunurile de alimentare, legate cu sârmă