Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul din Apuseni, operat a treia oară

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a fost operat, vineri, pentru a treia oară. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale în zona bazinului.

31 ian. 2014, 08:18
Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul din Apuseni, operat a treia oară

Tatăl copilotului, Dan Petrescu, a declarat, vineri, presei, că operaţia va fi făcută la osul bazinului, potrivit Mediafax.

Directorul de îngrijiri al SCJU Cluj-Napoca, Monica Costin, a confirmat, vineri, că Răzvan Petrescu va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale, urmând ca la finalul acesteia să fie furnizate, prin intermediul unui comunicat de presă, informaţii despre operaţie.

VEZI ŞI Declaraţie cutremurătoare: Aura Ion era inertă, nu-şi putea mişca mâinile şi picioarele, dar ne striga pe nume

Copilotul a fost supus unei intervenţii chirurgicale ortopedice la SCJU Cluj-Napoca în primele zile de după accidentul aviatic, iar ulterior unei operaţii la piramida nazală şi la femur.

Un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

VEZI ŞI Ultimele imagini cu Aura Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni VIDEO