Copilul de doi ani şi opt luni dispărut de acasă a fost găsit. La căutări au participat sute de forţe de ordine şi localnici VIDEO

Copilul în vârstă de doi ani şi opt luni dintr-o localitate din judeţul Cluj care a dispărut de acasă şi pentru găsirea căruia Poliţia a cerut sprijinul populaţiei a fost găsit sâmbătă dimineaţă şi este în siguranţă, potrivit Poliţiei Române.

RomaniaTV.net
28 apr. 2018, 08:37
Copilul de doi ani şi opt luni dispărut de acasă a fost găsit. La căutări au participat sute de forţe de ordine şi localnici VIDEO

Un filmuleţ emoţionant ce surprinde momentul în care un voluntar l-a găsit pe copilul de 2 ani şi 8 luni dispărut de acasă, din localitatea Şuţu, comuna Ciurila, fost postat, sâmbătă, pe facebook, de Prefectura Cluj.

Pe imaginile postate pe facebook se vede cum copilul se uită speriat, în timp ce salvatorul său se apropie plângând şi strigând „Alex, stai, eşti în siguranţă”.

„Emoţia lui Gabriel Buzdugan (CERT Transilvania) în momentul regăsirii lui Alex, micuţul dispărut ieri (vineri – n.r.) în comuna Ciurila, este de nenumit. După o noapte de căutări ghidate de cele mai sumbre ipoteze, solidaritatea şi devotamentul tuturor celor implicaţi, poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi voluntari, toţi profesionişti cu suflet, a dat rezultate. Respect pentru devotamentul şi abnegaţia lor!”, scrie în postarea care însoţeşte filmuleţul.

„Nu a fost victima vreunei infracţiuni. Este în siguranţă”, a transmis Poliţia Română. 

De asemenea, reprezentanţii Poliţiei Cluj au precizat că băieţelul a fost găsit de către un voluntar care a participat la operaţiunile de căutare.

La operaţiunile de căutare au participat zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri, dar şi aproximativ o sută de localnici, iar vineri noapte căutările s-au încheiat în jurul orei 3.30, fiind reluate sâmbătă dimineaţă. La căutări a participat şi elicopterul Bazei aeriene 71 Câmpia Turzii.

Copilul, Alexandru Ovidiu Rotar, în vârstă de doi ani şi opt luni, este din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, iar vineri a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părinţilor şi a plecat de acasă, Poliţia fiind sesizată cu privire la dispariţia acestuia vineri seară, în jurul orei 19.35. Poliţia a făcut apel la populaţie pentru găsirea acestuia.

Citeşte şi: Un copil de 2 ani a dispărut de acasă. Zeci de jandarmi şi poliţişti din Cluj au fost mobilizaţi pentru căutări