Copilul lui Alex Velea cu Antonia, o greşeală? „Nu am avut prezervativ”

Vestea ca Antonia si Alex Velea vor deveni in curand parinti a luat pe toata lumea prin surprindere, inclusiv pe admiratorii celor doi artisti. Curiosi, fanii acestora si-au dorit sa afle mai multe detalii, incercat sa afle raspunsuri chiar de la sursa.

29 iul. 2014, 14:48
Copilul lui Alex Velea cu Antonia, o greşeală? „Nu am avut prezervativ”

Spre sfarsitul anului, Alex Velea si Antonia vor deveni parinti, scrie cancan.ro. Cei doi se pregatesc pentru acest eveniment, insa nu-si neglijeaza cariera artistica. Zilele trecute, in timp ce Antonia se afla in Italia pentru a o vizita pe Maya, Velea isi vedea de turneul pe care il are cu Mix Music Evo. Ajuns la Galati, cantaretul a fost asaltat de fani, care au ca principala curiozitate sarcina Antoniei.

Citeşte şi Cum se consolează fosta soţie a lui Velea, după ce artistul a aflat că va avea un copil cu Antonia

Dupa concert, asa cum se intampla de fiecare data, Alex Velea a fost asaltat de admiratori. Pe langa sesiunea de autografe si fotografii cu fiecare in parte, Velea a mai avut o cerinta din partea fanilor. Curiosi, acestia l-au intrebat de ce a lasat-o pe Antonia gravida. Mereu pus pe sotii si cu glumele la el, Alex le-a dat un raspuns in stilul caracteristic, insa care a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Citeşte şi ALEX VELEA, gestul făcut la o zi după anunţul că va avea un copil cu Antonia

„Nu am avut prezervativ”, a raspuns amuzat cantaretul, in timp ce isi vedea in continuare de autografe si poze.