CORINA BUD, fotografiată în ipostaze intime cu un bărbat de culoare FOTO

Corina Bud este o femeie liberă şi profită din plin de acest lucru. Aflată la Londra, de ziua ei de naştere, cântăreaţa nu pierde nicio ocazie de a-şi folosi farmecele feminine pentru a incita imaginaţia bărbaţilor.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 12:14

Recent, s-a fotografiat lângă un bărbat de culore, într-o ipostază tandră, ţinându-l în braţe, scrie cancan.ro. Vedeta are o siluetă demnă de invidiat, deoarece practică mult sport, ceea ce nu este de mirare că are o mulţime de admiratori.

Citeşte şi În bikini şi cu o jartieră personalizată, Corina a înnebunit internetul. POZIŢIA incitantă în care s-a fotografiat artista în pat FOTO

Vestea că Nelu Bud şi Corina nu mai formează un cuplu a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că timp de 20 de ani cei doi au împărţit şi bune, şi rele. Nelu şi Corina au un băieţel, Robin în vârstă de 8 ani, pe care îl iubesc foarte mult.

Citeşte şi Corina, fotografiată în cele mai provocatoare momente. Şi-a făcut tatuaje în zonele intime

„Noi am rămas la fel de responsabili cu el, este tot ce avem, mai de preţ de la viaţă. Suntem în continuare la fel de prezenţi în viaţa lui”, a povestit cântăreaţa pentru revista Ciao!. Cu toate că este mai mereu plecată pe la concerte sau este prezentă pe la diferite evenimente, cântăreaţa nu îşi neglijează nici o clipă copilul, iar mai mult decât atât, între Robin şi ea este mai mult decât o relaţie mamă-fiu.