CORINA CHIRIAC are probleme medicale GRAVE, dar refuză să se OPEREZE

La doar câteva săptămâni după ce a lansat un nou album, informaţii îngrijorătoare ies la iveală despre starea de sănătate a Corinei Chiriac. Cântăreaţa ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar refuză să o facă.

10 nov. 2015, 06:51
CORINA CHIRIAC are probleme medicale GRAVE, dar refuză să se OPEREZE

Într-o formă de invidiat şi cu un album proaspăt lansat, Corina Chiriac ar avea totuşi o problemă de sănătate care nu îi dă pace. Cântăreaţa ar avea noduli pe corzile vocale şi trebuie să se opereze.

Artista a refuzat însă categoric să se opereze şi a preferat să se roage pentru sănătate, starea ei fiind mai bună în acest moment.

La 65 de ani Corina Chiriac se bucură de noul album lansat, dar şi de forma în care se află. Vedeta a slăbit mai mult kilograme şi e într-o formă de zile mari, datorită unei diete personalizate.

Citeşte şi: 

Povestea neştiută a Corinei Chiriac. S-a iubit NEBUNEŞTE cu un artist celebru

„Eu am o toamnă foarte bună. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate cadourile pe care mi le-a dat. Nu e asta problema principală a nimănui. Este o afecţiune cu care pot trăi foarte bine toată viaţa. Asta nu mă împiedică să cânt. eu cânt la petreceri, pe viu. Sunt probleme minore pe care aş vrea să nu le mai dezvolte nimeni, niciodată”, a declarat Corina Chiriac la „Star Matinal”, de la Antena Stars.