Corinna Schumacher, apariţie ŞOC la trei ani de la ACCIDENT. Cum arată ACUM soţia lui Michael Schumacher FOTO

Corinna Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, a apărut în public la trei ani de la groznicul accident al fostului pilot de Formula 1. Corinna l-a încurajat pe fiul ei, Mick Schumacher, la debutul noului sezon de Formula 3, alături de Jean Todt, fostul director de la Ferrari.

19 apr. 2017, 13:17

Corinna Schumacher, 48 de ani, a urmărit pe viu cele trei curse ale fiului ei. Mick Schumacher a terminat pe locurile 6, 8 şi 18. La final, cei doi Schumacher s-au fotografiat cu Jean Todt, fostul şef de la Ferrari.

„Este bine să fii la Silverstone cu Corinna și Mick. Aceasta ne amintește de vremurile bune”, a scris jean Todt pe twitter, alături de fotogtrafie.

Mick Schumacher (18 de ani), fiul lui Michael Schumacher (48 de ani), a vorbit despre momentul în care va face saltul către Formula 1, competiție în care părintele lui a câștigat de șapte ori titlul mondial.

„Încă nu sunt pregătit pentru Formula 1. Este primul meu an în Formula 3, așa că obiectivul meu este să învăț și să încerc să fiu în topul tinerilor”, a declarat fiul lui Michael Schumacher, vicecampion al Germaniei și al Italiei în Formula 4.