Cornel Dinu, despre Dan Petrescu: „E între exorcism şi rugăciuni”

Cornel Dinu condamnă dur modul în care se manifestă Dan Petrescu în timpul meciurilor. În acelaşi timp, fostul mare internaţional român spune că este un antrenor plin de calităţi, dar ar trebui să-şi cenzureze comportamentul.

17 apr. 2018, 11:39
Cornel Dinu, despre Dan Petrescu: „E între exorcism şi rugăciuni”

Dan Petrescu este unul dintre cei mai vulcanici antrenori români. ”Bursucul” trăieşte intens fiecare partidă în care echipa sa este antrenată şi, de multe ori, are izbucniri la adresa arbitrajului. Cornel Dinu spune că antrenorul lui CFR Cluj are mult talent în meseria pe care o practică, dar ar trebui să se gândească serios la modul în care se manifestă:

”E între exorcism şi rugăciuni, undeva la Sfânta Sofie când nu era biserica creştin-ortodoxă. Practic, aşa ceva nu poate fi de acceptat. Eu am mai spus, îmbătrâneşte urât. Cei de pe margine, secunzii săi, se reped să-l ţină ca într-o şedinţă de exorcism. Practic, ca un băiat cu calităţi incontestabile, cred eu, am mai spus, îmbătrâneşte ciudat şi astfel de scene sunt înfioratoare.

Îmi aduc aminte, Dumnezeu să o ierte, îmi place să recunosc asta, e viaţa, mai ales când ajungi la o aşezare a timpului peste tine… Îmi aduc aminte că ”săraca” nevastă-mea, mai aveam şi eu câte o seară mai distractivă, mai delicată şi îmi spunea: ”vai, dragă, ar trebui să te fotografiezi să te vezi cum arăţi când mai vii obosit acasă. Că s-ar putea să te sperii şi să te corijezi”. Ceea ce s-a şi întâmplat. Bietul de el, trebuie să arate scenele astea. Ne vede lumea, ne facem de râs. Nu eşti în firea ta dacă ai asemenea comportament. E păcat, că el are nişte calităţi”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.