Cornel Galeş, acuzaţii grave la adresa medicilor care au tratat-o pe Ileana Ciuculete: „Medicii nu au vrut să…”

Cornel Galeş face acuzaţii dure la adresa medicilor, la trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete. Soţul artistei susţine că doctorii nu au făcut tot posibiului pentru a-i salva viaţa "Zânicii" lui. Drama Denisei Răducu îi aminteşte de toată suferinţa soţiei sale.

10 iun. 2017, 14:23
Cornel Galeş, acuzaţii grave la adresa medicilor care au tratat-o pe Ileana Ciuculete: „Medicii nu au vrut să…”

Cornel Galeş este încă foarte afectat de moartea Ilenei Ciuculete. Deşi au trecut trei luni de la moartea artistei, bărbatul nu şi-a revenit încă. Mai mult, soţul Ilenei Ciuculete face acuzaţii grave la adresa medicilor care au tratat-o pe artistă

„In medicina alopata exista niste reguli, se numesc protocoale. In ultimele zile, eram in punctul terminus, i-am spus doctorului sa incercam si altceva. Mi-a spus ca exista aceste protocoale peste tot in lume si nu poate trece peste ele. La Ileana a fost mai rau ca la Denisa, la ea lichidele se acumulau in tesutul adipos, nu in abdomen, si nu puteau fi scoase. Era mult mai grav, eram disperat ca era injectata permanent cu un medicament care stiam si eu ca in scurt timp ii blocheaza rinchii. Medicii insa nu au vrut sa incerce si altceva”, a povestit Cornel Gales, potrivit cancan.

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă marţi, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile.

Citeşte şi „Zânica mea, aşteaptă-mă”! Soţul Ilenei Ciuculete şi-a speriat prietenii de pe Facebook