Cornel Galeş, dat de gol de unde se aştepta mai puţin: „Mă bucur enorm că iubeşti…”

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a fost văzut în dese rânduri în compania unei blonde. El a susţinut că are doar o simplă relaţie de prietenie cu ea şi s-a enervat când s-a vorbit pe marginea acestui subiect.

13 aug. 2017, 11:54
Cornel Galeş, dat de gol de unde se aştepta mai puţin: „Mă bucur enorm că iubeşti…”

„Da, mi-am refăcut viaţa, urmează botezul! Nu e nevoie să vorbim aici, într-un loc public! Ce să fac dacă din viaţa mea fac parte mai multe femei, mai mulţi bărbaţi! Sunt un om activ… Eu o să vin în instanţă cu facturi de la fisc, facturi fiscale. Eu lucrez pe bune. Că mai sunt şofer, că mai spăl podele. Fac totul pe facturi fiscale. Nu fac nimic. Mă întâlnesc cu femei foarte multe…. Este un psihoterapeut care mă ajută să rezist. Eu mă lupt săracul, să trăiesc pe pământul ăsta. Eu nu sunt divorţat. Când o să fie vorba de o căsătorie, o să fiţi primii pe care îi anunţ. Copiii o să se trezească la realitate cândva. Eu am făcut tot ce am putut. (…) Voi fi singur întotdeauna. Niciodată nu mă voi căsători. Spre jena mea încă nu am fost nici la masaj erotic. S-ar putea să merg. Te iubesc, Cristi. Mugurel sunt mai rezervat. Dar vă aştept să vorbim”, spunea Galeş în urmă cu ceva timp.

Deşi el a negat faptul că ar avea o altă relaţie, presa spune că lucrurile nu ar sta aşa. Cornel Galeş s-a dus cu blonda Vivi la munte, iar fiica acesteia a scris un mesasj pe o reţea de socializare care i-a pus pe mulţi pe gânduri.

Mă bucur enorm că eşti fericită, că iubeşti şi că eşti iubită. Mami, nu băga în seamă gura lumii..”, a scris fiica blondinei Vivi.

Sursa: click.ro