Cornel Galeş, din nou la tribunal, în procesul cu fiii Ilenei Ciuculete, înainte de nunta cu blonda Vivi

Cornel Galeş va ajunge din nou în faţa judecătorilor alături de fiii Ilenei Ciuculete, care l-au dat în judecată pentru averea lăsată de mama lor. Mugurel şi Cristi Sfetcu cer partaj judiciar.

10 aug. 2018, 07:09
Cornel Galeş, din nou la tribunal, în procesul cu fiii Ilenei Ciuculete, înainte de nunta cu blonda Vivi

Mugurel şi Cristi Sfetcu îl acuză pe Cornel Galeş că a vândul fără acordul lor o vilă de aproximativ 200 000 de euro, scrie spynews.ro. Tot cei doi fraţi au făcut publică lista cu lucruri de valoare lăsate de Ileana Ciuculete: aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5000 de euro şi multe costum pupolare în valoare de 40 000 de euro.

Citeşte şi Veste bombă, la un an şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeş se însoară

„Avem documente şi acte doveditoare că acest om (n.r.-Cornel Galeş) a luat totul. Noi nu vrem să recuperăm poşetele, mobilierul şi aurul, pentru că ştim că unele nu mai există, ci vrem să fim despăgubiţi la contravaloarea obiectelor. Am înţeles că el e soţul şi că are şi el drepturi, însă a luat tot, iar pe noi ne-a fraierit, ne-a înşelat. Dacă era cinstit, nu ajungeam la judecătorie, căci nici nouă nu ne convine situaţia. Vom vedea ce se va decide”, a declarat Mugurel Sfetcu.