Cornel Galeş se retrage la Muntele Athos după pomana de 40 de zile a Ilenei Ciuculete

Moartea sotiei l-a marcat teribil pe Cornel Gales. Din acest motiv, barbatul a luat decizia de a pleca o vreme din Romania! Vrea sa stea departe de toate lucrurile care l-au facut sa sufere in ultima perioada si sa ia viata de la capat fara "zanica" lui!

19 apr. 2017, 12:03
Cornel Galeş se retrage la Muntele Athos după pomana de 40 de zile a Ilenei Ciuculete

Cornel Gales intentioneaza sa se retraga la manastire, in Grecia, imediat ce ii va face regretatei sale sotii pomana traditionala de 40 de zile, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Sărbători în lacrimi acasă la mama Ilenei Ciuculete: O durere mare. Aşa copilă ce-am avut, atât de iubită VIDEO

In urma cu o luna, Ileana Ciuculete a incetat din viata, dupa ce o boala necrutatoare la ficat i-a atacat organismul! De atunci, sotul ei este de nerecunoscut! Cornel a albit subit, are barba si nimeni nu il mai poate consola! Zilnic, barbatul merge la mormantul cantaretei, ii aduce flori si pare ca nu mai doreste nimic de la viata! „Este pur si simplu distrus”, au dezvaluit apropiatii cuplului.

Totusi, prietenii lui Gales sustin ca, de Paste, el a luat o hotarare importanta, care, poate, il va ajuta sa mearga mai departe in viata.

Citeşte şi Ileana Ciuculete, mesaj de pe lumea cealaltă pentru Cornel Galeş. „O să îi apară în vis la 40 de zile….”

„Dupa pomana de 40 de zile, Cornel va pleca la Muntele Athos, unde va sta o buna bucata de timp. Are acolo doi prieteni calugari, care au fost prezenti si la inmormantarea Ilenei, si spera ca in lacasul acela sfant, se va mai linisti. Nu este prima daca cand se duce in Grecia, a mai fost de cateva ori sa se roage, chiar si cand Ciuculete era bolnava, asa ca ii va fi mai usor sa isi deschida sufletul”, au povestit persoane din preajma lui Gales.