Cornel Galeş şi copiii Ilenei Ciuculete au decis cum vor împărţi averea

După câteva zile de discuții, Cornel Galeș și cei doi fii ai Ilenei Ciuculete pare să se fi înțeles cu privire la succesunea averii regretatei artiste. Și, spun sursele, cât de curând, totul se va parafa în fața unui notar pentru ca înțelegerea lor să devină oficială.

27 mart. 2017, 08:55
Cornel Galeş şi copiii Ilenei Ciuculete au decis cum vor împărţi averea

Ileana Ciuculete a avut grijă ca viitorul lui Cornel Galeș să fie asigurat. Astfel, după ce a trecut un apartament din București pe numele lui, pentru ca nimeni să nu se poată atinge de el, ea a cerut rudelor sale să nu se lupte pentru restul moștenirii.

Citeşte şi GEST MĂRINIMOS făcut de Ileana Ciuculete cu câteva săptămâni înainte să moară. „Am întâlnit o altă faţetă a lumii…” FOTO

Mai exact, au dezvăluit sursele citate, este vorba de câteva conturi cu câteva zeci de mii de euro și casa din București, cea în care a locuit atât de mult timp alături de Cornel Galeș. Iar acum, la aproape două săptămâni de la decesul regretatei artiste, Cornel Galeș și cei doi fii ai acesteia s-au înțeles cu privire la cum se va împărți averea cântăreței. Astfel, spun sursele noastre, Cornel Galeș va lua 40%, iar restul de 60% se vor împărți între cei doi fii ai cântăreței, cu mențiunea că toate taxele necesare vor fi plătite de cel de-al doilea soț al Ilenei Ciuculete.

Citeşte şi Momente INCREDIBILE la mormântul Ilenei Ciuculete. Ce a facut Cornel Galeş la CIMITIR

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu.