Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, mărturii cutremurătoare despre o tentativă de sinucidere: „Am avut un moment de rătăcire…”

Cornel Gales a vorbit pentru prima oara despre momentul in care a vrut sa isi ia viata si in care a fost lipsit de discernamant. Sotul Ilenei Ciuculete a explicat si momentul cand artista a descoperit boala necrutatoare.

24 apr. 2017, 15:25

„Vreau sa spun ca am niste trairi intense, care ma imping catre ganduri aiurea (..) Probabil ca cineva..am avut un moment de ratacire in secunda aceea. Eu am crezut ca se vede numai in filme, dar cand o traiesti, nu mai stii ce vorbesti ce faci, probabil cineva mi-a spus, o asistenta (…) as fi spus ca vreau sa deschid geamul, dar eu nu-mi aduc aminte exact”, a explicat Gales la un post de televiziune.

„Eu nu am privit la televizor, am fost informat, dar nu am privit deloc. Nu mai pot, efectiv, si acum cand o vad pe zana mea, parca imi ard ochii. Eu sunt constient, stiu ce inseamna, dar inima nu vrea sa accepte”.

Cornel Gales a povestit ca cei doi trebuiau sa faca nunta de argint, planuita pe 8 martie, insa a fost prea tarziu.„Trebuia sa facem cununia religioasa. Si am spus la nunta de argint o sa fiti nasii nostri. Discutasem dinainte, nu puteam sa facem in data de 8 martie pentru ca eram in post, si am spus ca facem nunta de argint cu o petrecere, cu prieteni, cu Mirela Boureanu, si n-am mai reusit. Pe 8 martie ii dadeam iaurt cu lingurita si zicea „ba, ce saraci suntem, la nunta de argint mancam iaurt”

„Eu m-am casatorit cu un tren din mers si am ajutat acest tren cat de mult am putut eu, nu i-am tras semnalul de alarma”

„Se uita la televizor si a zis mi s-a pus un carcel. I s-a intarit ceva in zona stomacului si cand am pus mana era ca un castravecior. Am avut impresia ca e de la colicist. Zic hai sa te iau sa te duc undeva.  Nu am nimic, zice. As manca niste cartofi prajiti, dar sa pui niste branza pe ei, ii placeau cartofii prajiti, dar taiati rotunzi. I-am facut, cu salata verde, a baut si un pahar de vin..a doua zi nu a avut nimic. Pe 25 iar a aparut chestia asta mai pregnanta, eu am pus mana si am vazut ca e tare si atunci am fost la analize”, scriu stirilekanald.ro .