CORNELIA CATANGA, filmată de propriul soţ în IPOSTAZE SEXY. Imaginile au ajuns pe internet VIDEO

Cornelia Catanga a fost filmată în ipostaze mai mult decât intime chiar de soţul ei, Aurel Pădureanu. Catanga a fost filmată în lenjerie intimă în timp ce îşi aşteaptă soţul, pe o canapea.

27 oct. 2014, 08:27
CORNELIA CATANGA, filmată de propriul soţ în IPOSTAZE SEXY. Imaginile au ajuns pe internet VIDEO

Chiar dacă a trecut de prima tinereţe, artista s-a lăsat imortalizată în situaţii care mai de care mai deochiate: ba în prosop după ce a ieşit de la duş, ba în desuuri sexy, totul pentru a-şi înnebuni soţul, pe Aurel Pădureanu. Imaginile cu Cornelia Catanga mai mult dezbrăcată au fost difuzate în exclusivitate de România TV, la emisiunea Cancan.ro.

 

Cornelia Catanga a fost filmată în ipostaze intime chiar de soţul ei, în repetate rânduri. Deşi are 63 de ani, Aurel Pădureanu are încă apetit pentru jocurile erotice şi a surprins-o pe cântăreaţă la duş.

Ce faci ma??? Hai ma, tata, nu ma mai filma, te rog eu, ne asteapta lumea la restaurant Aurele, lasa-ma„, a declarat vedeta în timp ce era filmată de soţ.

Citeşte şi O cântăreaţă celebră şi-a pus SILICOANE în secret. Acum le scoate pentru că o deranjează în concerte

În altă ipostază, Catanga îşi întâmpină provocator bărbatul. În lenjerie sexy şi înfăşurată doar într-o plapumă.

Aici o sa-l astept pe tataie! Casa-i casa, stii cum e la noi la rromi, nu? Uite ce picioruse sexy are mamaie, ca a slabit„, a adăugat ea.

Catanga a fost filmată îmbrăcată doar în desuuri în timp ce proba o pereche de silioane false.

Ia uite, Marcela! Tie ti-ar placea.Ai vazut-o p-aia la televizor acum cateva zile? Penibil, mie nu-mi place, mie imi place naturaletea. Ai sanii destul de mari! Da, ma, dar cum mi-ar sta daca mi-as pune? Iti dai seama sa fiu intr-o rochie de mireasa si cu silicoane. Pai, tataie pe ce sa puna mana, pe plastic? Sa simta plasticul ala„, a explicat Catanga.

Şi nu sunt singurele ipostaze sexy în care a fost surprinsă Catanga. În concediul pe care l-a petrecut în Turcia în această vara, artista a fost fotografiată de familie în costum de baie.