Corpul de Control al premierului face verificări la Poşta Română după problemele legate de distribuirea pensiilor

Publicat: Luni, 07 Mai 2018 14:36 // Actualizat: Luni, 07 Mai 2018 14:36 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la Poşta Română, după mai multe probleme legate de distribuirea pensiilor în anumite localităţi.

"Un subiect important se referă la modul de plată a pensiilor către pensionari. Au apărut, în ultima perioadă, întârzieri în anumite judeţe ceea ce este inadmisibil , deoarece guvernul a trasferat la timp banii către Poştă. Doamna premier a cerut explicaţii la ministrul Comunicaţiilor şi conducerea Poştei Române şi am aflat de ce suntem în această situaţie. Doamna premier a dispus să facă o verficare atentă si serioasă", a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa Biroului Permanent PSD.

Liderul PSD a mai anunţat că data de 15 a lunii vor fi date pensiile.

"S-a decis să nu mai existe confuzie şi orice pensionar să ştie exact, că pensiile să fie plătite până în 15 a lunii. S-a stabilit ce acţiuni trebuie să se facă: la 1 se virează banii, apoi in 9 zile calculul arata ca se pot achita toate pensiile. Ca 15 mai să fie ultima zis în care să se plăteasca pensiile. Să vedem dacă se poate de luna viitoare fiind conditionati de toate aceste demersuri juridice",a mai spus Dragnea.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
intarzieri pensii posta Liviu Dragnea pensii PSD sedinta PSD verificari Posta Romana
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6478
RON
18 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H