Corul MADRIGAL – concert extraordinar de Crăciun, pe 15 decembrie la Ateneul Român

Corul Naţional de Cameră Madrigal readuce magia colindelor pe scena Ateneului Român, în cadrul concertului extraordinar de Crăciun, programat pe 15 decembrie.

24 sept. 2013, 12:09
Corul MADRIGAL – concert extraordinar de Crăciun, pe 15 decembrie la Ateneul Român

Evenimentul, care va începe la ora 20:00 în data de 15 decembrie, va însemna o celebrare prin muzică a bucuriei Naşterii Domnului şi se va desfăşura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu. Pentru evenimentul artistic cu ocazia Crăciunului sunt în vânzare două categorii de bilete: categoria VIP, la preţul de 200 de lei de persoană şi categoria I, la un preţ de 150 de lei.

Acestea sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro

Corul Naţional de Cameră „Madrigal,” simbol al măiestriei interpretative corale româneşti, a luat fiinţă în 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. În decursul unei jumătăţi de veac, cu peste 4100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din ţară şi străinătate, Madrigalul a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere aparţinând tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii româneşti şi universale.