COŞMAR devenit REALITATE: Păţania unei SOMNAMBULE care a adormit în timp ce aştepta METROUL VIDEO

O femeie din America a fost la un pas de moarte după ce a adormit în staţia de metrou. Astfel, dat fiind faptul că este somnambulă, ea a început să meargă drept în faţă, până a căzut pe şine. Din fericire, ea nu a atins şina electrificată şi a avut noroc că nu a venit niciun metru până când a fost scoasă de acolo. 

23 oct. 2013, 16:04
COŞMAR devenit REALITATE: Păţania unei SOMNAMBULE care a adormit în timp ce aştepta METROUL VIDEO

O femeie de 31 de ani din Massachusetts a fost atât de obosită încât a adormit în staţia de metrou, în timp ce aştepta trenul. Şocant este faptul că ea suferea de somnambulism, motiv pentru care s-a ridicat de pe scaun şi a început să meargă drept în faţă, până când a căzut pe şine, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Uimitor. O femeie a condus SUTE de KILOMETRI în SOMN, fără să provoace un accident

Cu toate că nu a atins şina electrificată şi a avut noroc să nu vină niciun metrou, tânăra a rămas în stare de inconştienţă pe şine, din cauza căzăturii, înainte să se trezească şi să înceapă să ţipe. Mai mulţi oameni au observat-o şi au ridicat-o de acolo. Ea a fost dusă de urgenţă la spital şi acum se află în afara oricărui pericol. Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Citeşte şi Ce face o FEMEIE în somn, fără să REALIZEZE: Este visul oricărui SOŢ şi nu mă simt OBOSITĂ după