Coşmar la Londra: Zeci de oameni au rămas blocaţi într-un carusel, la zeci de metri înălţime VIDEO

Pentru 39 de persoane acesta ar fi trebuit să fie începutul unei experienţe unice, extreme, dar plăcute. După doar câteva secunde însă distracţia s-a transformat într-un coşmar.

17 iun. 2013, 05:53
Coşmar la Londra: Zeci de oameni au rămas blocaţi într-un carusel, la zeci de metri înălţime VIDEO

Distracţia s-a transformat într-un adevărat coşmar la Londra. Zeci de oameni, printre care şi mai mulţi copii, au trecut prin clipe de groază după ce un carusel s-a defectat, iar oamenii au rămas blocaţi la zeci de metri deasupra pământului.

Toţi cei care au urcat în „caruselul groazei” au stat suspendaţi în aer aproape două ore până când echipajele de salvare şi-au făcut apariţia în parcul de distracţii.

„Abia ne urcasem în carusel şi după doar câteva răsuciri s-a oprit brusc, fără nici o explicaţie, fără nimic. Iniţial am crezut că totul face parte din coregrafie, dar după vreo 15 minute ne-am dat seama că ceva este în neregulă”, a povestit o adolescentă pentru Sky News.

„După primele cinci minute de la oprire ne-am dat seama că ceva s-a întâmplat. Toată lumea anunţa diverse lucruri, dar noi nu auzeam deoarece eram foarte sus; la înălţime şi nu puteam auzi pe nimeni şi nimic. Toată lumea a intrat în panică. Nimeni nu ştia ce se întâmplă”, a povestit la rândul său Mairead Cashin.

După mai bine de patru ore pompierii au reuşit să dea jos toţi pasagerii caruselului. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Reprezentanţii parcului de distracţii şi-au cerut scuze pentru inconvenient şi au anunţat că o defecţiune tehnică a sistemului de frânare a dus la blocarea întregului carusel.