Coşmar pe şosea, şapte oameni răniţi. Cinci ambulanţe au intervenit la locul tragediei

Un grav accident de circulaţie a avut loc, vineri, în Braşov. Şapte oameni, între care şi doi copii, au ajuns la spital după ce două maşini s-au ciocnit violent. Cinci ambulanţe au intervenit la locul tragediei pentru a prelua răniţii şi pentru a-i transporta la spital.

12 feb. 2016, 13:03
Coşmar pe şosea, şapte oameni răniţi. Cinci ambulanţe au intervenit la locul tragediei

Două maşini s-au ciocnit frontal, vineri, la prânz pe Dn 1 S după ce şoferul unuia dintre autoturisme a făcut o depăşire riscantă. Şapte persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Braşov. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30 pe DN1 S.

Potrivit adevarul.ro, un şofer de 42 de ani care conducea un autoturism, din direcţia Veneţia de Jos spre Părău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri. A ignorant faptul că drumul este unul în paltă, dar şi indicatorul care interzice orice depăşire în zonă. A pierdut controlul maşinii, a ajuns pe contrasens unde a izbit în plin un alt autoturism care era condus regulamentar de un şofer de 22 de ani. Potrivit poliţiştilor, şapte persoane au fost rănite în urma impactului.

Citeşte şi: Impact violent, două maşini aruncate în şanţ