COŞMAR pentru o vedetă din România: „Nu mai puteam să respir”

Giulia Nahmany a vorbit despre perioada grea pe care a traversat-o până nu demult. Vedeta spune că s-a luptat cu o adevărată depresie, cauzată de moartea mamei sale.

09 mai 2016, 09:40
COŞMAR pentru o vedetă din România: „Nu mai puteam să respir”

Giulia a mai povestit ce simptome avea şi cum a ajuns să se vindece. “M-am trezit în mijlocul unei depresii ascunse despre care nici nu ştiam că există. Trupul meu o percepea ca pe o reală problemă medicală: ba îmi amorţea o mână sau un picior, ba nu mai reuşeam să respir. În mintea mea eram deja bolnavă grav şi aveam simptomele fizice ale unor boli urâte. Aşa somatiza corpul meu depresia. Numai că, din fericire, există ieşire şi din depresie, există soluţii, există vindecare”, a declarat Giulia Nahmany pentru Ring.ro.

“Familia mea, soţul şi copiii mei s-au unit în jurul meu… Conştient sau inconştient, forţa mea a venit dinspre ei şi de la ei, direct din dragostea lor pentru mine şi din a mea pentru ei. Soţul meu, fiind adult, spre deosebire de fetiţele noastre, ştia prin ce trec, iar ceea ce încercam să nu-i spun, pentru a nu-l împovăra, simţea oricum”, a mai declarat Giulia Nahmany.

Designer de bijuterii şi cântăreaţă, Giulia Nahmany a devenit şi actriţă şi şi-a îndreptat atenţia spre Hollywood. Eforturile ei nu au rămas fără rezultat. A obţinut rolul principal într-o producţie româno-americană, în distribuţia căreia este şi Jane Seymour, renumită pentru rolul principal din serialul Dr. Quinn.