COŞMARUL DIANEI ENACHE continuă după tentativa de viol. Fiica lui Adrian Enache a făcut o nouă plângere FOTO

Coşmarul nu s-a încheiat pentru Diana Enache după ce a fost înjunghiată, pe 5 iulie, de portarul libanez Ali Kanaan. Părinţii adolescentei au depus recent o cerere pentru o nouă expertiză medicală şi o alta pentru o expertiză de specialitate, privind tentativa de omor.

RomaniaTV.net
31 iul. 2014, 11:27

Fata lui Adrian Enache are mult de tras, atât psihic, cât şi fizic, în urma atacului prin care a trecut pe 5 iulie, scrie click.ro. Avocatul tinerei, Katia Cicală, a depus noi cereri la Parchet, întrucât aceasta are de suferit de pe urma incidentului.

Citeşte şi Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, trece prin CHINURI GROAZNICE după tentativa de viol

„Am depus cerere la Parchet, întrucât starea de sănătate a Dianei, în continuare nu este una bună. În sensul că sânul drept şi-a modificat forma, suferind o retracţie cauzată de plaga înjunghiată. În plus, sunt afectate două degete de la mâna dreaptă. Degetul mijlociu nu îl poate îndoi, iar arătătorul nu are simţ tactil, fiind amorţit în jumătatea superioară. Din acest motiv, am solicitat o reexaminare medico-legală”, a declarat avocatul Katia Cicală.

Citeşte şi Diana Enache, COŞMAR cu repetiţie. Ce măsură a luat Adrian Enache împotriva agresorului

Părinţii tinerei au cerut şi o expertiză de specialitate pentru tentativa de omor şi totodată trag la răspundere firma care l-a angajat pe portar. „Am depus o cerere prin care am cerut efectuarea unei expertize privind stabilirea timpului în care s-ar fi putut produce decesul părţii vătămate, dacă nu ar fi beneficiat de intervenţia medicală. Dacă procurorul admite cererea de efectuare a expertizei, urmează să se calculeze volumul de sânge pierdut, pe minut, la fiecare plagă tăiată. Iar prin cumularea volumului urmează a se afla în cât timp putea muri victima, dacă nu primea ajutor”, a mai spus Katia Cicală.