Coşmarul femeii care seamănă până la confuzie cu Kate Middleton: Mă face să mă simt GROAZNIC

Bărbaţii vor să se căsătorească cu ea, femeile vor să arate ca ea, iar copiii fac reverenţe când o întâlnesc pe stradă... Astfel, nu e de mirare că Heidi Agan, "sosia" lui Kate Middleton, afirmă că viaţa ei este "plină de ciudăţenii".

13 apr. 2015, 19:11
Coşmarul femeii care seamănă până la confuzie cu Kate Middleton: Mă face să mă simt GROAZNIC

Heidi Agan, femeia din Marea Britanie care seamănă perfect cu soţia prinţului William, pe de-o parte este mândră pentru că este „copia” nr.1 în lume a lui Kate Middleton, iar pe de alta, este extrem de stresată de rolul său care a devenit public după ce a fost descoperită uluitoarea asemănare între cele două femei.

În urmă cu 3 ani, Heidi, în vârstă de 34 de ani, era o chelneriţă care câştiga 6 lire sterline pe oră muncind în restaurantul Frankie&Benny. Acum însă, datorită asemănării până la confuzie cu ducesa de Cambridge, ea câştigă 3.000 de lire sterline pe zi.

Dar banii pe care îi câştigă în ipostaza de „dublură regală” nu îi aduc neapărat fericirea. Este încă o mamă care îşi creşte singură un copil, iar intimitatea aproape că i-a dispărut. Este mereu „vânată” când iese pe stradă de curioşii care se ţin după ea, monitorizându-i fiecare mişcare.

Faimoasa Barbara Walters, de la televiziunea americană, a făcut un interviu cu ea şi a fost plătită pentru a juca un joc de Twister în scop publicitar cu „sosiile” prinţului William şi reginei Marii Britanii, inclusiv cu câini Corgie, cum sunt cei preferaţi de Elisabeta a II-a.

Stres şi ameninţări cu moartea

Luna aceasta, Heidi aşteaptă cu nerăbdare naşterea celui de-al doilea copil al ducesei. „Mi-am petrecut ultimele luni purtând burţi false de femeie însărcinată, ca să par mai autentică. Abia aştept să scap de acestea”, a spus Heidi.

Dar ceea ce o înspăăimântă cel mai mult pe „clona” ducesei sunt ameninţările cu moartea pe care le primeşte frecvent de la antimonarhişti, după ce a intrat în lumina reflectoarelor, în 2012, ca fiind o copie fidelă a soţiei prinţului William. „E înfiorător să primeşti ameninţări cu moartea pe Twitter sau pe Facebook. Eu mi-am lăsat paginile deschise pentru oamenii buni, care vor să intre în legătură cu mine, dar unii oameni folosesc internetul ca să mă agaseze, pentru că nu ar fi în stare să îmi spună nimic într-o discuţie faţă-n faţă”, s-a plâns Heidi.

Din cauza aceasta, Heidi a ajuns să nu mai citească ceea ce scriu alţii despre ea, indiferent dacă este de bine sau de rău, pentru că îi afectează încrederea şi o fac să se simtă îngrozitor. Din cauza acestor atitudini, „sosia”lui Kate Middleton a făcut anxietate severă şi a avut nevoie de psihoterapie.

Dar unul dintre cele mai ciudate aspecte ale noii vieţi pe care o duce Heidi sunt bărbaţii care au ca fetish picioarele ei. Aceşti obsedaţi îi cer fotografii cu picioarele ei, iar unii vor să o „angajeze” numai pentru a-i mângâia picioarele, închipuindu-şi că sunt ale ducesei de Cambridge. „M-am fotografiat odată fără şosete, iar asta a stârnit o lume de ciudăţenii”, a explicat Heidi, care spune că i-a refuzat politicos.