COŞMARUL prin care a trecut Andreea Ibacka la nunta cu Cabral. Dezvăluirile blondei la 3 ani de la eveniment

Andreea Ibacka a trecut, în urmă cu 3 ani, la nunta cu Cabral, printr-un adevărat coşmar. Pentru că era tunsă destul de scurt, Andreea a apelat la extensii, dar căldura a facut ca acestea să se desprindă, chiar în faţa altarului.

27 iul. 2014, 12:27
COŞMARUL prin care a trecut Andreea Ibacka la nunta cu Cabral. Dezvăluirile blondei la 3 ani de la eveniment

Ingrozita ca va trebui sa fie o mireasa cu jumatate de cap cu parul lung si jumatate scurt, aceasta a cautat o solutie de avarie şi a gasit-o chiar la tatal ei, scrie cancan.ro.

Cateva frumuseti de extensii se dezlipisera de pielea capului de la atata caldura si ramasesera agatate cu de-a sila in restul suvitelor de par. Momentul meu perfect, ala pe care il vazusem cu ochii minti de atatea ori, fusese compromis. Cum sa mai dau ochii cu lumea cu jumatate de par lung si restul scurt pana la umeri? Mai mult decat atat, cum sa fac sa-mi scot din cap pacatoasele astea alunecoase si mai ales ce sa fac cu ele de aici inainte, dat fiind ca n-aveam nici buzunare si nici poseta asortata la rochia mea alba de mireasa? Pai n-a stat tata cu cateva smocuri blonde si viguroase in buzunarul de la sacou pana a doua zi dimineata?„, a povestit vedeta.

Cabral, probleme în căsnicie. Andreea Ibacka vorbeşte pentru prima dată de divorţ

 

Andreea Ibacka marturiseste ca suporta cu greu intrebarile legate de momentul in care ea si Cabral vor deveni parinti.

„In ultima vreme toata lumea ma intreaba cand facem un copil. Am ajuns sa aud intrebarea asta intr-un ritm aproape obsesiv, in conditiile in care nu ma simt chiar ultima fata batrana de pe planeta Pamant. Nu-mi pica taman bine la ficat sa tot dau explicatii”, a spus blonda.

MISTER ELUCIDAT. Are sau nu Andreea Iback, soţia lui Cabral, silicoane. „Aveam sânii…..”