Cosmin Contra critică naţionala României după remiza cu Danemarca: Echipa a arătat foarte rău

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Cosmin Contra, s-a arătat nemulțumit de jocul naționalei României împotriva Danemarcei (0-0), dar mai ales de declarațiile potrivit cărora "tricolorii" nu au valoare.

28 mart. 2017, 13:37
Cosmin Contra critică naţionala României după remiza cu Danemarca: Echipa a arătat foarte rău

Cosmin Contra a estimat că „echipa națională a României a arătat foarte rău” în meciul cu Danemarca, încheiat 0-0, duminică, la Cluj, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018.

Este foarte puțin acest 0-0 cu Danemarca deoarece era un meci capital pentru noi. Chiar dacă vom câștiga 3-4 meciuri de acum înainte s-ar putea să nu ne calificăm nici de pe locul 2 la baraj. Cred că suntem obișnuiți să nu ne calificăm la un Mondial. Noul curent este să dăm vina pe jucători. Până acum aveam jucători buni, acum nu mai sunt. După meciul cu Armenia am spus că avem o echipă bună și nu putem să spunem după trei luni că nu mai e bună. Am fost dezamăgit de rezultat, dar mai ales de joc„, a declarat Contra într-o conferință de presă înaintea meciului de miercuri cu CS Universitatea Craiova, din sferturile de finală ale Cupei României.

Mi-ar fi plăcut să văd atitudine, joc ofensiv, o idee de joc, niște acțiuni bine definite. Dar cel mai mult mă dezamăgesc declarațiile că nu avem valoare. Poate nu avem valoare să ne batem cu Germania, Spania, Italia, dar cred că avem valoare să ne batem cu Danemarca, Polonia, Muntenegru și Armenia. Nu știu dacă Daum trebuie să renunțe sau nu. În ultimul meci echipa națională a României a arătat foarte rău. Benzar este singurul jucător care a înțeles sistemul. A fost cel mai periculos și este marele câștig al naționalei. Pozitiv este faptul că nu primim gol, problema noastră este că nu dăm gol. Și dacă nu dăm gol este imposibil să ne calificăm„, a adăugat Contra.

România va juca următorul meci pe 10 iunie, în deplasare cu Polonia, liderul grupei, și numai o victorie poate păstra echipa noastră în cursa de calificare.