Cosmin Contra face revoluţie la NAŢIONALĂ. Convocări SURPRIZĂ

Cosmin Contra este decis să schimbe faţa echipei naţionale. Selecţionerul a anunţat că are în vedere jucători de care lumea nu a auzit prea multe.

03 mai 2018, 12:51
Cosmin Contra face revoluţie la NAŢIONALĂ. Convocări SURPRIZĂ

Cosmin Contra va merge în Italia pentru a-i vedea la treabă pe George Puşcaş, Adrian Stoian şi Deian Boldor. Dacă atacantul de 22 are o formă excelentă şi are deja 9 goluri marcate în cele 16 meciuri jucate pentru Novara, iar Adrian Stoian este om de bază la Crotone, Deian Boldorm are un singur meci jucat în acest sezon pentru Verona.

„La finalul săptămânii, mă voi duce în Italia. Vreau să-l văd pe Boldor, sper să joace. Mă duc să-l văd şi pe Puşcaş, mă duc să-l văd pe Stoian. Fiind toate aceste zone apropiate, nu trebuie să mă deplasez foarte mult pentru a-i vedea pe toţi. Voi încerca să am şi câteva discuţii cu ei, să-i cunosc mai bine. Au mai fost oameni din staff-ul meu să-i vadă pe aceşti jucători şi i-am luat în vedere. Dacă se vor afla într-o formă bună, vor putea face pasul la echipa naţională” , a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

România va juca, pe 5 iunie, un amical cu Finlanda, pe teren propriu. Locul de disputare al partidei și ora de începere nu au fost încă anunțate.