Cosmin Contra pregăteşte o surpriză uriaşă la NAŢIONALĂ. Ce jucător va debuta pentru TRICOLORI

Cosmin Contra, noul selecţioner al României, pregăteşte o primă surpriză pentru ultimele două meciuri din preliminariile CM 2018.

20 sept. 2017, 09:11
Cosmin Contra pregăteşte o surpriză uriaşă la NAŢIONALĂ. Ce jucător va debuta pentru TRICOLORI

Cosmin Contra profită de faptul că România nu mai are nicio şansă pentru a fi prezentă la CM din Rusia şi se gândeşte să cheme la lot şi anumiţi jucători care până acum nu au avut contact cu echipa naţională. Printre aceştia se numără Alexandru Ioniţă de la Astra.

Edi Iordănescu, antrenorul giurgiuvenilor, declara că cei care se ocupă de destinele echipei naţionale să se uite atent şi spre fotbaliştii săi.

„Ne-am gândit, Edi, să ştii că ai jucători pe lista loturilor naţionale. Stai liniştit, suntem echidistanţi şi apreciem jucătorii”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Alexandru Ioniţă, în vârstă de 22 de ani, a jucat în 12 meciuri pentru Astra în acest sezon şi a marcat patru goluri. Are patru selecţii la naţionala Under 21 a României şi un gol. A câştigat titlul şi Supercupa României în 2016 şi o Cupă a României şi o altă Supercupă în 2014, toate trofeele în tricoul Astrei.

Cosmin Contra va debuta pe banca echipei naţionale pe 5 octombrie, cu Kazakhstan.