Cosmin Olăroiu este din nou campion. A câştigat al patrulea titlu în Emirate

Etapa a 25-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite a adus un rezultat perfect pentru Al Ahli, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu. Al Ain, ultima rivală care îi mai putea lua titlul, a fost învinsă de Al Fuijarah, scor 3-2, rezultat care îi asigură titlul lui Al Ahli, cu două etape înainte de finalul campionatului.

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 16:35
Cosmin Olăroiu este din nou campion. A câştigat al patrulea titlu în Emirate

Cosmin Olăroiu îşi continuă parcursul fără greşeală în Emiratele Arabe Unite. Al Ahli Dubai, echipa pregătită de antrenorul român, a câştigat duminică pe terenul celor de la Al Nasr, scor 1-0, prin golul marcat de Sow, din penalty, în minutul 49.

În urma acestui nou succes, Al Ahli s-a detaţat la şase puncte de următoarea clasată, Al Ain. Mai mult decât atât, Al Ain a pierdut joi, 2-3 la Al Fujairah, şi rămâne la şase puncte în spatele lui Al Ahli, care mai aredouă meciuri de jucat. În acelaşi timp, Al Ain mai are doar un singur meci până la finalul sezonului, astfel că trupa lui Olăroiu este practic campioană.

Cosmin Olăroiu este la al doilea titlu cu Al Ahli, după cel din 2014. Totodată, cu Al Ain are două titluri de campion al Emiratelor Arabe Unite, obţinute în 2012 şi 2013.