Cosmina Păsărin, mai sexy ca acum 14 ani când poza în Playboy FOTO

Fara doar si poate, Cosmina Pasarin se numara printre acele vedete care primesc zilnic intrebarea "ce mananca?" pentru a arata asa. 

12 mart. 2015, 11:00

Cosmina Pasarin a povestit cum reuseste, in atatia ani, sa ramana la o greutate constanta, scrie cancan.ro.

Citeşte şi O concurentă MASTERCHEF s-a iubit cu o vedetă PRO TV

„De multe ori chiar si eu imi pun aceasta intrebare si sa stii ca nu am gasit inca raspunsul. Chiar mai devreme m-am intalnit cu o buna prietena si a tinut sa ma intrebe daca mananc ceva vreodata si sa stii ca sunt destul de obisnuita, cateodata chiar plictisita de misto-urile astea. Nu fac nimic in mod special. Dintotdeauna am fost o mare iubitoare a sportului, l-am practicat ori de cate ori am avut ocazia, am avut evident perioada si cand am fost mai activa din acest punct de vedere, perioade din cauza faptului ca eram ocupata cu evenimentele pe care le aveam, pe care le prezentam si eu la astfel de evenimente pierd si noptile si dureaza un pic mai mult acum, ca am imbatranit, recuperarea”, a spus Cosmina. 

Citeşte şi Cosmina Păsărin a făcut marele anunţ

Bruneta sustine ca nu este adepta dietelor, insa, oarecum speriata de varsta de 30 de ani si de urmarile pe care le are asupra corpului, Cosmina a renuntat la unele placeri culinare. Spre exemplu, povesteste cum a sters din meniu carnea de porc si cat de bine se simte acum: „Deci, asa cum spuneam, fac sport ori de cate ori am ocazia, nu mai consum carne de porc de patru ani. E adevarat, carnea de porc este gustoasa, chiar daca nu este sanatoasa. Mai poftesc din cand in cand asa o bucatica mica de la vreun prieten din farfurie, mai iau din cand in cand, dar cand merg la un restaurant nu-mi comand carne de porc, acasa nu pregatim deloc carne de porc. Mama, de exemplu, cand vin Sarbatorile, pregateste sarmalele cu carne de curcan”, a mai spus Pasarin.

Fotografii cu vedeta goală aici.