Cosmote face angajări. Vezi dacă te califici

Cosmote face angajări în Bucureşti. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante la Cosmote.

RomaniaTV.net
24 ian. 2014, 08:49
Cosmote face angajări. Vezi dacă te califici

Cosmote face angajări pe postul de IT systems integration analyst.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză, ai absolvit o specializare tehnică, ai unu-doi ani experienţă în software, ai experienţă de lucru cu J2EE, EJB, JavaScript, Java Beans, XML, SQL.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe de Oracle, DB2, SQL Server, MySQL, de Eclipse sau JBuilder.

22 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Cosmote. Detalii, aici.

Cosmote angajează pe postul de CRM systems analyst.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai doi-patru ani experienţă într-un domeniu relevant pentru postul vizat la angajare, ai cunoştinţe solide de Oracle PL/SQL, de Windows, Word processing, Spreadsheet, Programming.
Candidatul ideal pentru acest are cunoştinţe de Oracle, de Microsoft Windows 98/2000/XP/NT/2003, Linux /UNIX, vorbeşte fluent limba engleză, are abilităţi analitice, de comunicare şi de negociere. De asemenea, poate prioritiza şi gestiona mai multe sarcini în acelaşi timp.

Până pe 21 februarie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Cosmote angajează pe postul de Unix administrator.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit o specializare IT, are între patru-şase experienţă în acest post, are cunoştinţe avansate de IBM AIX, HP-UX, Sun Solaris, IBM HACMP, HP Service Guard, Solaris Cluster Manager, Veritas cluster.
De asemenea, trebuie să ai cunoştinţe avansate de administrare BEA, de EMC Symmetrix, EMC Clariion, EMC Centera, de Veritas Netbackup, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
Nu în ultimul rând, trebuie să ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză, să ai bune abilităţi de comunicare, să poţi planifica şi prioritiza şi să poţi performa în condiţii de stres, ca să fii selectat pentru acest post.

21 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Cosmote. Detalii, aici.

Cosmote angajează pe postul de data network administrator.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit o specializare IT sau de Inginerie, dacă ai între doi-patru ani experienţă într-o poziţie similară, ai cunoştinţe avansate de TCP/IP, MPLS, de IGRP, EIGRP, OSPF, BGP, de Ethernet, PPP, VLAN’s, STP, ISDN.
Candidatul ideal pentru acest post are bune cunoştinţe de Firewalls, VPN’s and MPLS-VPN’s, precum şi cunoştinţe de bază de Cisco Works, HP Open View, MRTG şi SNMP.
Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest are cunoştinţe tehnice de limba engleză, este integru, atent la detalii, are adaptabil şi abilităţi de planificare.

Până pe 21 de februarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Cosmote. Amănunte, aici.