Costel Gâlcă, un funcţionar resemnat, care primeşte ordine. Antrenorul Stelei, desfiinţat de o fostă glorie

Steaua a pierdut derby-ul de acasă, cu Rapid, jucat duminică în Liga 1, însă antrenorul Costel Gâlcă nu a folosit trei dintre titularii obişnuiţi, excluşi din lot de Gigi Becali, din cauză că au refuzat să-şi prelungească contractele cu campioana. Gâlcă este aspru criticat din cauză că s-a supus deciziei patronului.

23 feb. 2015, 09:04
Costel Gâlcă, un funcţionar resemnat, care primeşte ordine. Antrenorul Stelei, desfiinţat de o fostă glorie

Cornel Dinu l-a lăudat pe antrenorul Rapidului, Cristi Pustai, şi s-a declarat dezamăgit de atitudinea lui Costel Gâlcă, după ce Gigi Becali i-a scos din lot pe Prepeliţă şi Arlauskis.

„Pustai stăpâneşte foarte bine geometria defensivă de închidere a culoarelor. Din minutul 60 a închis foarte bine, profitând şi de lipsa de inspiraţie şi claritate a celor de la Steaua. Aş vrea să remarc acest realism de joc al lui Pustai, care e un model de comportament pentru majoritatea antrenorilor din Liga 1. Rapid e cu totul altă echipa şi care perspective foarte bune pentru viitor.

Citeşte şi COSTEL GÂLCĂ: „A fost decizia patronului cu privire la jucătorii excluşi, nu pot comenta”

Despre Steaua: „Cred că a contat foarte mult modul cum a fost gândită echipa pentru acest meci şi cum a fost antrenată. N-am văzut niciun fel de acţiuni premeditate, joc de circulaţie, ocazii de a marca… Ceea ce am văzut la Costel Gâlcă, am senzaţia că are atitudinea unui funcţionar resemnat, un funcţionar care primeşte ordine şi care e resemnat de ceea ce i se impune„, a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Citeşte şi Dumitru Dragomir: „Gigi Becali A FURAT Steaua! Eu l-am ajutat să o fure, fac AUTODENUNŢ!” VIDEO