Costică Canacheu se vrea primar general: „La Bucureşti nu trebuie aşteptat vreun MESIA”

Deputatul PNL Costică Canacheu s-a înscris în cursa internă a PNL pentru candidatura la funcţia de primar general al Capitalei, fiind cel de-al patrulea pretendent la scaunul ocupat în prezent de Sorin Oprescu. 

03 aug. 2015, 10:14
Costică Canacheu se vrea primar general: „La Bucureşti nu trebuie aşteptat vreun MESIA”

Patru liberali s-au înscris în cursa internă a PNL pentru a candida la alegerile locale de anul viitor pentru fotoliul de primar general al Capitalei, unul dintre aceştia fiind Costică Canacheu.

„Ma intereseaza Bucurestiul. Il cunosc foarte bine si din perspectiva de cetetean sicontribuabil, si din perspectiva de participant la deciziile din administratia oraslui si din legislativul tarii. La Bucuresti nu trebuie asteptat vreun Mesia, cam asa s-au derulat alegerile si la Bucuresti – nu numai la Bucuresti – in ideea ca un om providential va veni si va rezolva toate problemele orasului„, a declarat Canacheu luni, inaintea sedintei Biroului Politic National al PNL.

„Eu am sa initiez un proiect de lege de reorganizare a orasului Bucuresti. Proiectul de lege a mai fost propus in parlament, dar din pacate nu am avut pana acum numarul suficient de voturi pentru a da bucurestiul o lege care sa il puna in stiuatia de a gestiona un buget de mare capitala europeana asa cum se doreste, sa fie polul european in estul Europei.„, a adăugat Canacheu. 

CITEŞTE ŞI CONCURENŢĂ mare la PNL. Patru liberali, în cursa internă pentru fotoliul lui Oprescu

Intrebat daca vrea desfiintarea sectoarelor, deputatul a raspuns: „Organizarea orasului. In 24 de districte si un consiliu municipal, buget unic, care sa paota fi gestionat in interesul orasului in asa fel incat toate cartierele lui si vecinitatile orasului sa poata beneficia de programe de dezvoltare, agreate, initiate pe baza consensuala.”

In cursa interna a PNL pentru Primaria Capitalei s-au mai inscris Cristian Busoi, Ludovic Orban si Petre Roman.