Scandal SEXUAL în LIGA 1. Bătut şi ameninţat cu pistolul după ce a fost prins în pat cu SOŢIA ALTUIA

Carlo Costly, atacant din Honduras (acum în vârstă de 34 de ani), ajungea în ianuarie 2010 la FC Vaslui, cu care a semnat un contract pe trei sezoane și jumătate. După o accidentare, a dispărut din România și nu s-a mai întors.

28 iun. 2017, 15:21
Scandal SEXUAL în LIGA 1. Bătut şi ameninţat cu pistolul după ce a fost prins în pat cu SOŢIA ALTUIA

Carlo Costly a declarat atunci că nu se întoarce la Vaslui din cauza finanțatorului Adrian Porumboiu: „Nu mă voi întoarce acolo, Vasluiul este un oraș periculos, iar Porumboiu m-a tratat pe mine şi pe ceilalţi jucători ca şi cum am fi sclavi”.

Fotbalist AGRESAT SEXUAL de trei femei. La ce perversiuni a fost supus

Mugurel Ilisei, impresarul român care l-a adus pe Costly la Vaslui, a povestit pentru GSP adevăratul motiv al dispariției fotbalistului din Liga 1.

„Costly nu a mai venit în România din cauza unui episod pe care lumea nu-l știe. Avea o legătură amoroasă cu o româncă, soția sau prietena unui om de afaceri din Vaslui căruia i se spunea Grecu’. Se ducea mereu la aia. Grecu’ ăsta s-a prins că e ceva în neregulă și a pus camere video. L-a văzut când a venit și s-a dus peste ei. L-a dezbrăcat în pielea goală, i-a pus pistolul la tâmplă și i-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară. Costly a plecat imediat. De aia nu s-a mai întors în România”, a spus Ilisei.

Un alt om aflat în club la acea vreme a confirmat povestea lui Ilisei: „Grecu’ ăsta era chiar grec. Avea vreo 160 de kilograme, niște stații de motorină prin județ și relații cu tot felul de interlopi. Într-o noapte, i-a prins pe Costly și pe Wesley cu femeia lui, o puștoaică. Wesley a reușit să fugă, dar pe Costly l-a dezbrăcat complet, l-a bătut, l-a amenințat și l-a aruncat afară. Ăsta nu a apucat decât să-și ia chiloții pe el. Nu și-a mai recuperat nicio haină, nimic. Cu fața tumefiată, a plecat a doua zi direct la aeroport și dus a fost. A mai venit o dată în România pentru că avea un cont la BCR. Și-a scos banii și a plecat”.