Cote „bomba” pentru surprizele de la EURO

Prima editie de Campionat European cu 24 de formatii nu ne-a “ferit” de echipe “surpriza” prezente in “optimi”. Desigur, acolo sunt nationale ca Franta, Germania sau Spania, cotate la inceput de bookmakeri cu cele mai mari sanse sa cucereasca titlul, dar nu trebuie sa excludem alte rezultate surprinzatoare si de acum incolo. Unibet ne ofera niste cote imense daca mizam pe un deznodamant neasteptat in finala.

RomaniaTV.net
25 iun. 2016, 12:50
Cote „bomba” pentru surprizele de la EURO

ITALIA – Echipa antrenata de Conte s-a calificat in “optimi” de pe primul loc intr-o grupa cu Irlanda, Belgia si Suedia. Cu un singur gol primit, “Squadra Azzurra” ne-a demonstrat inca o data care este strategia peninsularilor – aparare, aparare, aparare. BBC-ul italienilor (Barzagli, Bonucci, Chiellini) a facut ca aceasta optiune sa fie una de succes. Aflata in partea inferioara de tablou si urmand sa intalneasca Spania in faza optimilor de finala, Italia este aproape ignorata de bookmakeri atunci cand vine vorba de castigarea trofeului. – 19 este cota oferita de UNIBET daca alegeti sa mergeti pe mana italienilor.

TARA GALILOR – Britanicii ne-au demonstrat cat de important e sa ai un adevarat lider in teren. Plecati cu ultima sansa intr-o grupa cu Anglia, Rusia si Slovacia, galezii au reusit chiar s-o si castige, obtinand sase puncte si, poate cel mai important lucru, sutand de 20 de ori pe poarta adversarilor. Statistica ce ne confirma apetitul ofensiv implementat in aceasta formatie aflata doar pentru a doua oara la un turneu final continental. Daca tinem cont si de faptul ca adversarul din “optimi” este Irlanda de Nord, atunci ne dam seama ca UNIBET ne rasplateste cu o cota imensa – 31 –  daca ii alegem pe galezi drept castigatorii EURO 2016.

UNGARIA – Vecinii nostri au marcat sase goluri in grupa in care au fost repartizati, in timp ce Romania a sutat doar de noua ori pe spatiul portilor adverse. Neinfranti intr-o grupa cu Portugalia, Islanda si Austraia, ungurii au surprins mai ales prin jocul lor, unul diferit fata de ce au aratat in calificari. Exuberanta si apetitul ofensiv n-au parut niciodata a face parte din arsenalul lor. Totusi. meciul din “optimi” va fi unul infernal, contra Belgiei, una din favoritele la castigarea trofeului. Dar cota de 101 pentru ca Ungaria sa obtina titlul sigur ne face cu ochiul.

ISLANDA – Nordicii sunt surpriza placuta a acestui turneul final. Debutanti, islandezii s-au descurcat si au iesit dintr-o grupa cu Portugalia, Ungaria si Austria. In “optimi”, vor intalni Anglia, o nationala mult peste ca valoare. Dar Islanda ne-a demonstrat ca va lupta pana la capat, indiferent de numele adversarului. De aceea, cota de 151 oferita de UNIBET trebuie luata in considerare

IRLANDA DE NORD – Aceasta “Grecie” din 2016, Irlanda de Nord ne-a demonstrat, inca o data, ca se pot obtine rezultate doar aparandu-te. Doar doua goluri au luat britanicii, intr-o grupa cu Germania, Ucraina si Polonia. Victoria cu Ucraina, scor 2-0, i-a dus pana in aceasta faza a competiei. Irlanda de Nord are cea mai mare cota sa castige EURO251 la UNIBET.