Cozi interminabile la Direcţia de Permise, sute de oameni aşteaptă în frig

Aproximativ 300 de oameni aşteaptă din nou, vineri dimineaţă, la cozi la sediul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera, coada întinzându-se pe o distanţă de 30-40 de metri.

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 06:55
Cozi interminabile la Direcţia de Permise, sute de oameni aşteaptă în frig

Scandal uriaș, vineri dimineaţa dimineață. Sunt cozi mari la Înmatriculări. Oamenii au venit și vineri înainte ca programul să înceapă. Autoritățile au fost chemate să dea explicații de urgență, Ministrul i-a chemat la discuții pe prefecți, dar fără să fie vreo schimbare până acum.

„Aşteptăm afară în frig şi o să mai aşteptăm şi înăuntru la ghişeu. Părerea mea este că sunt prea puţine ghişee, prea puţini angajaţi pentru câţi oameni vin aici zilnic”, a declarat un bărbat.

Potrivit Mediafax, odată ajunşi înăuntru, oamenii au început să se certe în faţa ghişeelor pe listele cu nume pe care le-au pregătit dinainte, ca să se asigure că prind un loc la ghişeu.

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, a declarat că i-a chemat vineri, la sediul Ministerului de Interne, la discuţii pe prefectul de Bucureşti, Paul Nicolae Petrovan, şi pe cel de Ilfov, Adrian Petcu, dar şi pe cei din conducerea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), pentru o şedinţă astfel încât să fie găsite soluţii imediate pentru situaţia de la direcţie.

Şi cozile de joi s-au întins pe sute de metri.