CSU Craiova – Viitorul 2-0 în etapa a 9-a din Liga 1. „Regele”, îngenunchiat de Mangia. VEZI CLASAMENTUL

CSU Craiova s-a impus, sâmbătă, în Bănie, scor 2-0 cu Viitorul, într-un meci din etaşa a 9-a a Ligii 1, prin dubla lui Koljic (5, 48).

22 sept. 2018, 19:42
CSU Craiova – Viitorul 2-0 în etapa a 9-a din Liga 1. „Regele”, îngenunchiat de Mangia. VEZI CLASAMENTUL

Craiova se temea înaintea meciului că suspendarea lui Mitriță îi va da mari bătăi de cap. Totuși, oltenii au făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon și a deschis scorul după doar 5 minute. Elvir Koljic a primit o pasă de la Bancu și a înscris cu un șut de senzație de la 18 metri. Echipa lui Mangia a atacat furibund și a avut două bare până la finalul reprizei. Mai întâi a fost Mihăilă, în minutul 19, care a șutat în stâlpul porții lui Buzbuchi. L-a copiat Kelic, cinci minute mai târziu, acesta lovind bara cu o lovitură de cap. Alb-albaștrii și-au majorat avantajul în minutul 48, prin același Elvir Koljic. Acesta s-a înălțat superb și a finalizat imparabil, cu capul, după centrarea venită de la Cicâldău.

Devis Mangia obține victoria care îi menține postul în siguranță. Oltenii au urcat până pe locul 4 și au 14 puncte. Viitorul bifează a patra înfrângere stagională, echipa lui Hagi situându-se pe locul 8, cu 13 puncte.

CSU CRAIOVA – VIITORUL 2-0 (1-0)

Koljic 5, 48

CSU Craiova: Pigliacelli – Martic (86 Dimitrov), Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (77 Burlacu), Mihăilă (65 Nuno Rocha), Bancu – Koljic.

Viitorul: Buzbuchi – Luchin (61 Boboc), Mladen, Ţîru, De Nooijer – Lima Duarte (46 Voduiţ), T. Băluţă, Vână – I. Hagi, Drăguş, Ciobanu (80 Artean).

Clasament