Creatură BIZARĂ, asemănătoarea MONSTRULUI LOCH NESS, descoperită în largul mării: Ar putea fi un PLESIOSAUR

O creatură bizară a fost descoperită în largul mării în Australia. Inedit este faptul că fotograful care a surprins imaginea crede că este vorba de un dinozaur marin, asemănător monstrului Loch Ness. Mai mult, bărbatul a adăugat că ar fi avut patru metri lungime.

01 nov. 2013, 12:33

Un fotograf din Australia a reuşit să fotografieze ceea ce pare a fi monstrul Loch Ness sau un dinozaur marin considerat extins de sute de milioane de ani, potrivit Mirror.

Citeşte şi O creatură HIDOASĂ, descoperită pe o plajă din Spania. Turiştii au jurat că e din altă lume FOTO

Astfel, inedita creatură a fost surprinsă de un bărbat care se afla pe Insula Magnetic, din Queensland, Australia. Conform imaginilor, este vorba de un animal cu un gât lung, imaginile fiind asemănătoare cu cele surprinse în lacul scoţian de unde a plecat întreaga legendă.

 

Vremea este perfectă. Acesta este motivul pentru care Nessie se afla aici. Mă uitam pe plajă când cineva a strigat:”Dumnezeule, uite monstrul din Loch Ness. Apoi, la 200 de metri în larg, l-am văzut, cu capul lui lung de aproape un metru ieşit la suprafaţă. Aproximez că în total avea cam patru metri lungime. Ar putea fi un plesiosaur sau ceva asemănător„, a declarat fotograful.

Citeşte şi După 1500 de ani, misterul MONSTRULUI din Loch Ness a fost ELUCIDAT. Un cercetător are răspunsul